Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Kvantum tim

Kvantum-tim


Kvantum-tim d.o.o. je vodeća tvrtka u hrvatskom sektoru veleprodaje ljekarničkih i medicinskih proizvoda, uspješno surađuje s raznolikim partnerima, uključujući veledrogerije, ljekarne, specijalizirane trgovine, bolnice, poliklinike, domove zdravlja, ordinacije, liječnike, fakultete, škole i patronaže.

Posvećeni su dobrobiti svojih partnera od 2002. godine, te su tijekom godina stekli značajno iskustvo u nabavi medicinskih proizvoda. Sada vam pružaju priliku da iskoristite njihovo stručno znanje i bogato iskustvo te jednostavno, brzo i povoljno nabavite proizvode koji vam trebaju za osobnu uporabu.

Većina proizvoda koje nude potječe iz njihovog vlastitog uvoza, što znači da mogu ponuditi najkonkurentnije cijene, najširi asortiman proizvoda te najbržu dostupnost na tržištu.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

minimalno 7%

Kartica

minimalno 7%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!