Ljekarne Vaše zdravlje - Modus

Ljekarne Vaše zdravlje

Filozofija ljekarne Vaše Zdravlje jest potpuna usmjerenost na Vas kao korisnika njihovih usluga i proizvoda iz asortimana koje su pažljivo birali.

Popust se odnosi na cjelokupni asortiman PARTNERA, izuzev: lijekova na recept i bez recepta, medicinskih pomagala koje idu na doznaku, početničkih i specijalnih formula za novorođenčad te Freestyle senzor i čitač i ostalih proizvoda za koje sukladno pozitivnim propisima RH, pravilnicima Hrvatske ljekarničke komore ili odlukom PARTNERA nije dozvoljeno nuditi pogodnosti putem programa vjernosti.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za akticaviju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!