Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Optana 22

Optana 22

Trtka Optana 22 razvila se iz malog obiteljskog obrta Optika Ana, koja je sa radom započela 1990. godine sa samo jednim zaposlenim. Kao vlasnica i radnica u jednom, Ana Šaronja samostalno je krenula u izradu dioptrijskih naočala, te se u tome pokazala i dokazala kao vrsni optičar i time stvorila čvrste temelje za ono što je Optana 22 danas. Mali obiteljski obrt kroz godine se razvio te danas broji 39 zaposlenih. Prva optika otvorila je svoja vrata u Zaboku, a kroz godine otvorene su optike u Zlataru, Krapinskim Toplicama, Ivancu i Humu na Sutli.

Ono što nas izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najboljom opremom, pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optani 22.

Individualni pristup svakom pacijentu, susretljivost, ljubaznost i stručnost djelatnika rezultiraju kvalitetnom izradom optičkih pomagala.

Korisnici Modus Health Card aplikacije uz navedene popuste u optikama Optana 22 ostvaruju pravo i na besplatan oftalmološki pregled u Očnoj poliklinici ANA u sklopu Optana 22, ulica Ksavera Šandora Gjalskog 2 u Zaboku uz prethodnu najavu

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

15%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

2%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!