Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić

Ordinacija dentalne medicine Sonja Vidošević Ljubić

Za veće radove popust i do 30%

Ordinacija koja se prilagođava Vama!

“Napraviti u ustima umjetnički uradak uz zadovoljenje funkcionalnosti i struke posebno mi je zadovoljstvo kao i zadovoljni pacijenti. U ordinaciji pokušavam ostvariti ugodnu i opuštajuću atmosferu da se pacijenti osjećaju kao da nisu u njoj. Pomno birana glazba i slike uljepšavaju prostor, a u proljeće i ljeto pacijenti obožavaju sjediti u vrtu ordinacije.”

Ordinacija je otvorena 2013. godine i uspješno djeluje do danas. Sonja Vidošević Ljubić je doktorica dentalne medicine koja je u struci punih 27 godina. Prije otvaranja samostalne prakse radila je 16 godina u ordinaciji Lipkovac. Neprestano se usavršavala na raznim edukacijama i tečajevima, a prva ljubav joj je estetska stomatologija.

Osim dr. Ljubić u ordinaciju po potrebi dolaze i drugi specijalisti uz čiju pomoć obavljamo i najsloženije zahvate.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%

Kartica

15%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!