Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

polilinika-dosen 1
Došen

Poliklinika Došen

Od svog osnutka 1998. godine, Poliklinika Došen nudi usluge iskusnih liječnika.
Vrhunska edukacija, iskustvo i rad sa suvremenom medicinskom opremom već generacijama stvaraju dugogodišnje povjerenje naših pacijenata. U Poliklinici Došen pružamo individualan pristup, detaljne konzultacije i dijagnostičke postupke koje prilagođavamo Vašim specifičnim zdravstvenim potrebama. Osiguravamo širok spektar usluga i mogućnosti liječenja, brz pristup zdravstvenoj skrbi, pregledima i dijagnostici. Važno nam je da razumijemo svakog od Vas kao osobu, a ne samo kao pacijenta.

Kako bismo pacijentima pružili vrhunsku kvalitetu usluga,
naš se tim liječnika kontinuirano educira o najnovijim tehnologijama i medicinskim postupcima. Djelujemo i brinemo o pacijentima na dvije lokacije – Zagreb i Karlovac. Svakodnevno nas potražite putem telefona ili na našim online kanalima i dogovorite prvi pregled.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%*

Kartica

10%*

* Popust se odnosi na sve usluge poliklinike, osim pretraga suradnih laboratorija

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!