Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Poliklinika dr.Đumhur

Poliklinika dr.Džumhur

Nakon 9 godina uspješnog rada specijalističke ordinacije interne medicine dr.sc. Andrea Džumhur, dr. med., a s obzirom na potrebe naših pacijenata,  odlučili smo da ordinacija u istom, ali preuređenom prostoru dobije novu dimenziju, odnosno osnivanje poliklinike.

U Poliklinici dr. Džumhur uz dosadašnje preglede i neinvazivnu obradu kardioloških pacijenta, sada nudimo i sveobuhvatnu UZV dijagnostiku.

Tako smo proširili lepezu usluga i osigurali pacijentima mogućnost brzog i kvalitetnog obavljanja dijagnostike koja je osnova uspješnog liječenja.

Skupa nastavljamo dalje…

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!