Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Poliklinika Duduković
Duduković

Poliklinika Duduković & Kisić

Klinika za plastičnu i estetsku kirurgiju

Poliklinika Duduković & Kisić i naš tim educiranih stručnjaka u širokoj ponudi najmodernijih usluga estetske i plastične kirurgije te estetskih tretmana za Vas će odabrati one najbolje i najefikasnije kojima ćete usporiti vrijeme.

S obzirom na široku paletu kombiniranih tretmana estetske medicine i estetske kirurgije, Poliklinika Duduković & Kisić jedna je od rijetkih estetskih klinika koja je u stanju ponuditi tzv. ‘whole package’ uslugu, odnosno kompletnu uslugu pomlađivanja kombiniranjem najsuvremenijih nekirurških metoda i tehnologija s ponekad objektivno potrebnim manjim ili većim invazivnijim korektivnim zahvatima.

Popust se odnosi na na cjelokupnu ne kiruršku ponudu poliklinike.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

na sve ne kirurške usluge 10%

Kartica

na sve ne kirurške usluge 10%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!