Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Medikol

Poliklinika Medikol

Poliklinika Medikol najveća je privatna zdravstvena ustanova u Hrvatskoj, osnovana 1994. godine. Danas, 30 godina kasnije, djeluje na sedam lokacija, u pet hrvatskih gradova. Sjedište joj je u Zagrebu, dok se podružnice nalaze u Čakovcu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Najsuvremenija oprema, ponuda, stručnost i ljubaznost zaposlenika svrstavaju Polikliniku Medikol u sam vrh pri odabiru medicinskih usluga diljem Hrvatske.

Vrhunska dijagnostika i individualni pristup

Misija Poliklinike Medikol je osigurati najkvalitetniju skrb i zdravstvenu uslugu s individualnim pristupom prema svakoj osobi. Kontinuirano ulaže u obrazovanje svojih djelatnika, kao i nabavku najsuvremenije dijagnostičke medicinske opreme. Tako danas Medikol raspolaže s preko 20 ultrazvučnih aparata za dijagnostiku u području oftalmologije, ginekologije, urologije, ortopedije, kardiologije i radiologije za djecu i odrasle, s ukupno šest MSCT uređaja među kojima je i najsuvremeniji 640-slojni MSCT.  Poliklinika Medikol ima i četiri uređaja za magnetsku rezonanciju jakosti 1,5 Tesla te dva, trenutačno najsofisticiranija MR uređaja jakosti 3 Tesla kao i najmoderniju dijagnostičku opremu za gastroskopiju i kolonoskopiju. Uz to Medikol raspolaže s nekoliko najsuvremenijih terapeutskih lasera u djelatnosti fizikalne medicine, dermatologije, abdominalne i vaskularne kirurgije te za estetske tretmane u području plastične estetske kirurgije.

PET/CT centri Poliklinike Medikol uz Zagreb nalaze se i u Splitu, Rijeci i Osijeku.

Poliklinika Medikol je Znanstvena zdravstvena ustanova u području biomedicine i zdravstva.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

5%

Kartica

5%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!