Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Poliklinika Ribnjak

Poliklinika Ribnjak

Umjesto operacije oštećene zglobove izliječite terapijom matičnih stanica!

Suvremene metode danas omogućuju da se zglob u potpunosti oporavi bez ikakve operacije, zahvaljujući matičnim stanicama iz masnog tkiva pacijenta.

Terapija matičnim stanicama najčešće se primjenjuje na području velikih zglobova nogu, odnosno na koljenu i kuku.

Godinama je operativno liječenje ugradnje umjetnog zgloba (endoproteza) predstavljalo jedini način pomoći u uznapredovalim slučajevima njihova oštećenja. Danas više nije tako. Individualan pristup svakom pacijentu temelj je uspješnog liječenja. Osim što je svaka operacija sama po sebi specifična, velik broj pacijenata nije spreman proživljavati dugotrajan i često mukotrpan poslijeoperacijski oporavak. Naravno, u određenim slučajevima operacijsko liječenje doista je jedina opcija, no sada smo u mogućnosti ponuditi novu opciju liječenja pacijenata i, ako je to u njihovu slučaju moguće, uputiti ih u proces biološkog liječenja.

Vlasnik Poliklinike,dr. Milan Milošević, kaže da zahvaljujući tom biološkom liječenju mnogi pacijenti u potpunosti mogu izbjeći ugradnju umjetnog kuka ili, primjerice, umjetnog koljena. Ovdje ključnu ulogu imaju matične stanice iz masnog tkiva. Poznato je da matične stanice imaju sposobnost transformacije u bilo koji tip stanice u ljudskom organizmu.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

0%

Ekskluzivni popust*

4%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!