Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Poliklinika Salvea
Poliklinika Salvea

Poliklinika Salvea

Holistički pristup zdravlju

Poliklinika Salvea je dječja poliklinika u Zagrebu koja njeguje cjelovit i individualiziran pristup zdravlju djece. Od preventivnih i sistematskih pregleda, programa liječenja, pa sve do kontinuiranog praćenja i ekspertize – u Poliklinici Salvea možete biti sigurni da ćete na jednom mjestu dobiti sve usluge koje vaša djeca trebaju za sretno i zdravo odrastanje.

Prema definiciji Svjetske zdravstvene federacije, zdravlje obuhvaća psihičko, socijalno i edukacijsko zdravlje. Imajući to na umu, kroz individualni rad s pacijentima i koncept Poliklinike Salvea, njegujemo interdisciplinaran, sveobuhvatan i pravovremen pristup zdravlju od strane stručnjaka:

  • pedijatrijskih specijalista
  • subspecijalista
  • suradnih struka

U Poliklinici Salvea istovremeno možete zatražiti usluge pedijatrijske: kardiologije, nefrologije, alergologije, kliničke imunologije, gastroenterologije, endokrinologije, dermatologije, reumatologije, neuropedijatrije, otorinolaringologije, radiologije, psihologije, fizioterapije.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%*

Kartica

20%*

* Popust se odnosi na cijenu pregleda opće pedijatrije (prvi pregled/kontrolni pregled/sistematski pregled) i cjepiva (kalendarskih i vankalendarskih)

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!