Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Poliklinika "Sremac Bohaček"

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju “Sremac Bohaček”

Poliklinika za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju te fizikalnu terapiju Sremac Bohaček osnovana je u siječnju 2010. kao pravni nasljednik Ordinacije za fizikalanu medicinu i rehabilitaciju te fizikalanu terapiju.

Naš mali tim sastoji se od mladih i vrijednih ljudi svi od reda bacc. fizioterapeuti koji svojim znanjem i stručnošću te ljubaznošću pod stručnom palicom dr. Sremac Bohaček Spomenke će dati sve od sebe da vam smanje tegobe i bolove uzrokovane bolestima lokomotornog aparata,neurološke bolesti ili pak sportske i druge traume.

Pristup svakom pacijentu je individualan te samim time niti ne izostaje i uspješnost našeg liječenja i rehabilitacije. U svakodnevnom poslu svakako nam pomaže i vrhunska oprema kojom ne zaostajemo za najboljim europskim i svjetskim poliklinikama iste djelatnosti.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

20%

Kartica

5%

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!