Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Salzer
Poliklinika Salzer

Poliklinika Salzer

Uz vrlo stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom, Poliklinika Salzer opremljena je najmodernijim medicinskim uređajima najnovije generacije tvrtke Siemens Healthcare i BioSystems.

Medicinsko biokemijski laboratorij nudi niz hematoloških, biokemijskih, imunokemijskih i koagulacijskih pretraga, a u laboratoriju se mogu obaviti i specifične pretrage vanjskih laboratorija.

Vensko vađenje krvi za većinu roditelje, pa i njihove najmilije predstavlja veliki šok, te ostavlja traumu vezano za vađenje krvi i laboratorije.
Stručni tim Poliklinike Salzer, posebno educiran, s višegodišnjim iskustvom rada s bebama i malom djecom omogućava da postupak vađenja krvi prođe što bezbolnije i krajnje ugodno za roditelje i djecu.

Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnisti doći u laboratorij, pozivom na telefon ili putem maila rezervirajte svoj termin za dolazak u kućnu posjetu. Nalaze šaljemo mailom.

Popust se odnosi na sve laboratorijske pretrage, osim pretraga suradnih laboratorija

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

15%*

Kartica

15%*

* Popust se odnosi na sve laboratorijske pretrage, osim pretraga suradnih laboratorija

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!