Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Vesna Aleksovska
Dental Aleksovska

Privatna ordinacija dentalne medicine dr.Vesna Aleksovska

Preko 25 godina pacijenti dolaze u ordinaciju isključivo po preporuci. Ordinacija ima individualan pristup prema svakom pacijentu kao i pomno osmišljen plan terapije u svim fazama rada.
Pružamo sve usluge s područja dentalne medicine u 2 suvremeno opremljene ordinacije koje imaju ugodan ambijent s pogledom na Kvarnerski zaljev. Iskustvo i konstantna edukacija su naš cilj kako bi što kvalitetnije i profesionalnije u skladu s današnjim trendovima vodili brigu o Vašem oralnom zdravlju.

Kako bi svojim pacijentima na najvišem nivou pružili sve što moderna dentalna medicina može ponuditi i na taj način osigurali svu moguću brigu o zdravlju, u našem radu koristimo najnovije tehnologije i pratimo svjetske trendove u medicini.

CGF je jedinstvena metoda izolacije koncentrirane količine faktora rasta i hematopoetskih matičnih stanica (CD34) iz krvi. Procedura je jednostavna, a terapeut vadi pacijentu malu količinu krvi (9ml) koja tada prolazi kroz protokol separacije. Cilj je izdvajanje faktora rasta i matičnih stanica koji svojim djelovanjem potiču angiogenezu- stvaranje novih krvnih žila i bioregeneraciju kosti i mekog tkiva. Metoda pokazuje snažan potencijal za ubrzano zacjeljivanje postupaka u implantologiji. Osim u bioregenerativnoj kirurgiji, CGF je pronašla široku primjenu u estetskoj medicini.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

Kartica

10%

Ekskluzivni popust*

10%

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!