Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Neurospine
Neurospine

Specijalna bolnica Neurospine

Specijalna bolnica Neurospine je broj 1 u regiji za neurokirurgiju, ortopediju i anesteziologiju!

Kao vodeća ustanova u području neurokirurgije i liječenja boli okupljamo tim vrhunskih stručnjaka koji zajedničkim naporima koriste multidisciplinarni pristup kako bi postavili dijagnozu i preporučili optimalnu metodu liječenja za pacijente. Naši stručnjaci su posvećeni pružanju najkvalitetnije zdravstvene skrbi, koristeći najnoviju tehnologiju i inovativne terapijske metode.

Naša specijalizacija u neurokirurgiji omogućava nam da se usredotočimo na liječenje bolesti i povreda mozga, leđne moždine i živčanog sustava. Naši neurokirurzi su zaduženi za provođenje neinvazivnih metoda liječenja, ali kada je to potrebno, i operacija i drugih invazivnih postupaka kako bi pomogli pacijentima da povrate zdravlje i funkcionalnost.

Također, naš tim stručnjaka specijaliziran je za liječenje boli, pružajući pacijentima olakšanje i poboljšavajući njihovu kvalitetu života. Bez obzira na uzrok boli, naši stručnjaci koriste razne terapijske pristupe i tehnike kako bi pronašli optimalno rješenje za svakog pacijenta.

Ako trebate kvalitetnu i sveobuhvatnu zdravstvenu njegu u području neurokirurgije ili liječenja boli, Specijalna bolnica Neurospine je pravi izbor za vas. Obratite nam se s povjerenjem.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

0

Kartica

0

Ekskluzivni popust na sve operativne zahvate

5%

 

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!