Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

Poliklinika Sv.Katarina
Sv.Katarina

Specijalna bolnica Sv.Katarina

Specijalna bolnica Sv. Katarina najveća je privatna bolnica u Hrvatskoj, europski centar izvrsnosti, koji multidisciplinarnim pristupom te koristeći najsuvremeniju medicinsku opremu i tehnologiju, pacijentima omogućuje da na jednom mjestu i bez čekanja obave kompletnu uslugu – od detaljnog pregleda i vrhunske dijagnostike do najboljih terapijsko-operacijskih postupaka i individualno pripremljene rehabilitacije na razini vodećih svjetskih zdravstvenih institucija, što nas izdvaja od ostalih bolnica u Hrvatskoj i regiji.

O pacijentima skrbi 75 liječnika specijalista u sklopu čak 18 Centara izvrsnosti, pružajući im individualan pristup i tretman prilagođen njihovim specifičnim potrebama. U Sv. Katarini godišnje se liječi više od 60.000 pacijenata iz cijele Hrvatske i inozemstva, a zdravlje, sigurnost i zadovoljstvo svakog pacijenata uvijek su uvijek glavni prioriteti u našoj bolnici. 

Specijalna bolnica Sv. Katarina ujedno je ponosni nositelj najznačajnije svjetske akreditacije u području zdravstva „Gold Seal of Approval®”, koja predstavlja simbol kvalitete te održava predanost organizacije u pružanju sigurne i učinkovite skrbi za pacijente. Nedvojbeno je to garancija za najbrži i najbezbolniji povratak u normalan život uz kvalitetno rješavanje zdravstvenih problema.

Popusti se odnose isključivo na usluge centra dentalne medicine, managerske i premium sistematske preglede te na usluge estetske dermatologije.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%**

Kartica

5%**

Ekskluzivni popust*

3%**

* je popust koji se zbraja na popuste veće od navedenih ako ih partner ima

**Popusti se odnose isključivo na usluge centra dentalne medicine, managerske i premium sistematske preglede te na usluge estetske dermatologije

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!