Proljetna akcija - 20% na godišnju članarinu!

VivaMed
VivaMed

VivaMed ustanova za zdravstvenu skrb medicine rada i sporta

Ustanova za zdravstvenu skrb za medicinu rada i sporta VivaMed prvenstveno je usmjerena na zdravstvene preglede iz područja medicine rada i sporta. Obavlja preglede vozača amatera i profesionalaca, radnika za zaposlenje i za rad na poslovima s posebnim uvjetima rada, sportaša, učenika za upis u srednju školu i fakultet, preglede zaštitara, vatrogasaca i DVD-a, te preglede za držanje i nošenje oružja.

Kao preventivna grana medicine provodi razne edukacije i savjetovanja.

Ustanovu za zdravstvenu skrb za medicinu rada i sporta VivaMed osnovala je Vesna Miočić, dr. med. spec. medicine rada i sporta s dugogodišnjim iskustvom rada u struci. Posebno ističemo veliko iskustvo rada s osobama s invaliditetom, rad u timu za profesionalno usmjeravanje učenika pri HZZ-u te rad u Drugostupanjskim povjerenstvima pri DZ MUP-a.

Tablica pregleda popusta

Razina popust

Gotovina

10%

 

Postanite član Modus Health Card programa

Ostvarite brojne pogodnosti na zdravstvene usluge i proizvode kod naših ugovornih partnera. Stavite vaše zdravlje na prvo mjesto!

Preuzmite Modus app

Preuzmite besplatnu Modus Health Card aplikaciju sa Google Play na Android ili App Store na IOS uređajima. Zatim preko našeg web shopa kupite AKTIVACIJSKI KOD za aktivaciju jednogodišnje članarine koji šaljemo na e-mail adresu zajedno s kratkim uputama za instalaciju.

Aktivirajte i počnite koristiti sve prednosti članstva već danas!

Budite obavješteni o popustima

Registrirajte se putem donjeg obrasca slanjem vaše e-mail adrese i biti ćete obavješteni o svim novim popustima i akcijama čim se pojave!